Corporate CardsForretningsreiserBrukersted
  Business Travel:American Express Corporate Services
  You may have an old version of the Macromedia Flash Player that cannot play the content we've created.

  To download the most recent version of the Flash player, please click here.

  Du som besøker vår hjemmeside er svært verdifull for oss og jeg vil at hvert klikk skal være verdt din tid. La meg derfor kort beskrive hva det innebærer å være kunde hos oss.

  Vi gir deg personlig service tilpasset dine behov. Hos oss kan du bestille alt du trenger for å gjennomføre en forretningsreise. Vi garanterer deg dessuten de beste prisene. Vi har verktøy for oppfølging og sikkerhet som gir deg kontroll over bedriftens reiser.

  Som et av verdens ledende forretningsreisebyråer med 150 års erfaring, er vårt høyeste mål å gi deg den til enhver tid beste service tilpasset de behovene du og selskapet har.

  Ønsker du å vite mer, kan du klikke på en av flikene til venstre, eller direkte på knappen under, så får du kontakt med en av våre selgere.

  Jeg ønsker deg varmt velkommen som kunde hos oss!

  Informasjon om varemerker, behandling av kundeopplysninger og øvrige regler for nettsidene. Copyright © 1995-2004 American Express Card Services Unit, DnB NOR Bank ASA. Alle rettigheter forbeholdes. Brukere av dette nettstedet aksepterer å være underlagt rettningslinjene omtalt i avsnittet regler for nettsidene.